25 září 2021

Podzimní auto

 Je mi ctí vám připravit jeden z prvních projektů ze staronové rubriky "Projekty tvořené s LÁSKOU", které mají všechny tak trošku sentimentální podtext, ale zároveň extrémně inspirativní náboj, minimálně pro mě.

Jste-li zvídavé duše, co mají rádi podzim a chtějí nasát inspiraci na tvoření, doporučují rozkliknout a číst dále.

 Málokdy si šetřím nějaký svůj výtvor na konkrétní moment a dávám si načas s jeho zveřejněním - tento počin z minulého roku si o to prostě říkal. Ono tento počin má těch poprvé daleko víc.
 
Seznam poprvé:
  1. Naše první společná malba na plátno (Aneb když zjistíte s nánosem bílé barvy, že vaše plátno vlastně není tak bílé, jak se zprvu tvářilo xD)
  2. Naše první společná malba na prostor menší než A3 (malovat na formát A5 ve dvou lidech je teprve to správné umění, pokud se ale mermomoci chcete dostat do intimní zóny toho druhého, můžu vřele doporučit ;) Jen pozor ať mu při té infiltraci nevypíchnete oko)
  3. Naše první společná malba podle předlohy (pro některé spása, pro mě utrpení a zdroj fóbií)
  4. Naše první společná detailní malba (kdo by řekl, že takové hloupé listy budou vyžadovat takové umění kompromisu a koverzace)
  5. Naše první společná malba bez ostychu (ano, zde už jsme spolu byli nějakou tu dobu, takže nebyl problém prohlásit, že tento postup je naprosto debilní a neefektivní :DD)
  6. Náš první společný projekt, kde se krásně ukázalo, že se ui přes všechny myší války dokážeme nezabít (obzvlášť když obě naše hlavy mají ve své mozkovně úplně jinou představu pracovního postupu)
Veselé barvy, struktura a motiv byly od začátku jasně dané. Ale ani jeden z nás není (ani nebyl) nijak zvlášť zkušený s kreslením akrylovýma barvama a podle toho to taky vypadalo. Takže si celý proces představte jako řada vzrušeného debatování, náhodných pokusů, minidohadování nad každým jedním listem, který měl najít své místo na papíře, nad každým odstínem a množstvím  nanesené barvy. Zpětně to všechno působí velice úsměvně. A ano přesně takové války nad kusem plátna dokázaly rozesmát nejenom nás, ale i celé okolí. Neskutečně nás to bavilo i přes ty všechny "životní problémy", co u toho vnizkly. Možná i proto jsme se pustili do dalšího náhodného veledíla a to pardoie na Angry birds.

Takže chcete-li dokázat, že jste odvážný nebojácný pár, vřele vám doporučují pustit se do něčeho kreativního - třeba do malování obrazu ;)

P.S. Další z projektů, které jsme s mou drahou polovičkou společně vytvořili byl slavný medvídek Wrr. Kdo nepamatuje - může si osvěžit pamět zde.


Jakým způsobem rádi trávíte čas se svým partnerem?
Nebo jak byste se svým potenciálním partnerem ten čas rádi strávili?
Motivoval vás třeba k tomu zkusit něco nového?
A do čeho byste spoelčně nešli, protože by to neskončilo dobře?

6 komentářů:

  1. Když jsem autí viděla na IG, nemohla jsem od něj odtrhnout oči. Je opravdu nádherné <3! Já bohužel malovat/kreslit moc dobře neumím :D RIP malba, která mě čeká v zimním semestru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme! :D Myslím si, že ta malba bude tou správnou výzvou a věřím, že ještě budeš překvapená, co všechno nenakreslíš ;)

      Vymazat
  2. No tak to je božský! Ty jsi šikulka! Miluji podzim a takhle krásně bych taky chtěla umět kreslit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má rád podzim :D I když je pravda, že pořádně ho ocenit jsem se naučila až nedávno! A moc děkujeme!

      Vymazat
  3. Tak to je krásný! Máš talent, vůbec bych neřekla, že to je tvá první kresba na plátno:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherně namalováno, vybrala jsi nádherné podzimní barvičky 🍂.

    OdpovědětVymazat

Bez komentáře jsou mí čtenáři jako vzduch...dáš mi vědět, že jsi tu byl?