17 února 2022

ZE ŽIVOTA: Mezinárodní den darování knih

Tento týden byl na všech frontách ovládnutý datem 14. února a všudypřítomnými srdíčky. Ale jak mi hned ráno připomnělo chytré memečko „Nevadí, že na Valentýna nebudeš zamilovaný, na Dušičky se taky po tobě nechce, abys byl mrtvý“. To vzápětí doplnila masivní propagace Mezinárodního dnu darování knih, které shodou okolností připadá na úplně stejné datum.

Nevím, jak jste slavili Valentýna vy, ale s kamarádkou nám bohužel to společné dlabání kilomvé nutelly nevyšlo. Ale na dlabání nutelly je vlastně každý den dobrý, takže se moc těším, až ten oslavný den nastane. Myslím, že si založím osobní „Mezinárodní den strávený s nutellou“.

K dnešnímu výtvoru… pokud předpokládáte, že následující výtvor vznikl na počest nějakého významného dne, jste vedle, jak ta jedle. Následující výtvor vznikl ze dvou potřeb – nakreslit něco na krásně obroušený kus dřeva, který vyzýval ke svému pomalování a k nutkání nakreslit nějaké zvíře.

A tak po dlouhém a velice překvapivém začátku letního semestru vzniklo toto. Krásně jsem u toho vypnula a neskutečně si u toho odpočinula. 

Kdyby náhodou se to mělo zařadit k nějakému mezinárodnímu dnu, tak by to byl dozajísté Mezinárodní den tulitimu a hrošíků.


 Mezinárodních dnů existuje v dnešní době strašně moc. Kdybyste měli vyhlásit nějaký mezinárodní den nehledě na těch, co už existují, mezinárodní den čeho by to byl?

Já bych byla asi pro Mezinárodní den žab.

 

Podobné články  nejen plné hrošíků:

4 komentáře:

  1. To je tak strašně roztomilé <3! Ty jsi šikulka :* S tou žábou už to od Hruščiného příspěvku na IG chápu :D Mezinárodní den knihy, tenisu, koní už asi je, co? Škoda, nepřišla jsem na nic nového, co bych si nechala patentovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vtip je v tom, že též jsem si myslela, že mezinárodní den žab není a ono už v dnešní době bude asi oříšek vymyslet mezinárodní den, co neexistuje xD

      Vymazat
  2. Jee ty se ti moc povedly! :) Ony už teda existuji, ale super dny jsou arašídového másla a palačinek 😂

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za rozšíření obzorů - den palačinek budu ráda slavit! :D

      Vymazat

Bez komentáře jsou mí čtenáři jako vzduch...dáš mi vědět, že jsi tu byl?